Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Δηλώσεις Γ. Βούρου όταν έλπιζε πως θα απολύσει τους εργαζόμενους και θα προσλάβει ημέτερους στο πρόγραμμα "ΕΣΤΙΑ"

.
"Ο κ. Leclerc... αναφέρθηκε στην εξαιρετικά επιτυχημένη υλοποίηση του Προγράμματος ESTIA... σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αυτή η συνεργασία είναι υποδειγματική..."

"Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας κ. Βούρος... Δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την υλοποίηση του προγράμματος ESTIA στο Δήμο..."   


Ο Γιάννης Βούρος που αλλάζει γνώμες σα τα πουκάμισα...


Στα μέσα Οκτώβρη ο δήμαρχος Γ. Βούρος, συναντήθηκε στο δημαρχείο, με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR) στην Ελλάδα, Phillipe Leclerc. Συζήτησαν κι εκτίμησαν την ως τότε λειτουργία του προγράμματος, και το μέλλον του.

Τότε ο δήμαρχος ήταν βέβαιος πως θα πέταγε στο δρόμο τους εργαζόμενους του προγράμματος "ΕΣΤΙΑ", και στη θέση τους θα προσλάμβανε ημέτερους, που το όνομα τους ήταν γραμμένο με το χέρι του, στο έγγραφο που του έδειξε ο Π. Γρετζελιάς, κατά τη πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου. Δε τόλμησε να βγάλει άχνα!!! .

Μετά τη συνάντηση, ο δήμος εξέδωσε δελτίο τύπου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ:



Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε μέρος των απόψεων, του... φιλεύσπλαχνου και σφοδρά σήμερα ενδιαφερόμενου να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες, όταν σε προεκλογικό πάνελ στη πόλη μας, μιλούσε ως βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, για τις εκλογές του 2012, όπου και καταποντίστηκε...Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Γιώργος Κοντονής, και οργανώθηκε από το fx-news του Βασίλη Βέττου.

Αν διάβαζε κανείς αυτά που λέει, χωρίς να ξέρει ποιος τα έχει πει, θα μπορούσε να νομίζει πως πρόκειται για το φίλο του, Άδωνη Γεωργιάδη, ή κάποιο μέχρι τα μπούνια ξενοφοβικό!!





Στη παρακάτω διεύθυνση, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συζήτηση:

https://www.dailymotion.com/video/xqhqz8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...