Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση Γ. Βούρου με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για το γήπεδο της... ΑΕΚ

.
Όλα τα ΜΜΕ αναφέρουν και έχουν τίτλο πως η συνάντηση έγινε για το γήπεδο της ΑΕΚ. Το δελτίο τύπου του δήμου το αποκρύβει!!! 

Εξαφανίζουν τα ψηφίσματα, εξαφανίζουν και τη πραγματικότητα από τους δημότες;


Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Νέα Φιλαδέλφεια, 15/10/19
Με τον  Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού Σπύρο Μπερδέση.
Η συζήτησή τους περιστράφηκε γύρω από τις  προοπτικές βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των χώρων άθλησης της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας καθώς και την εξασφάλιση των αντίστοιχων πηγών χρηματοδότησης.
Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο μας.

Κατά τη μαρτυρία και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η συζήτηση τους περιστράφηκε και γύρω από το γήπεδο της... ΑΕΚ. Ας δούμε τι έγραψε στο Τουίτερ: 


«Συναντήθηκα και θεσμικά με τον Γιάννη Βούρο,τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας. Συζητήσαμε για τις αθλητικές υποδομές στην περιοχή του και τα περιθώρια αναβάθμισής τους, αλλά και για το υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ και την εξέλιξη των εκεί έργων της Περιφέρειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...