Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Silver Alert: Αναζητείται ομόφωνο ψήφισμα – τελευταία φορά θεάθηκε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου – φορούσε εμπριμέ ενωτικό ένδυμα - η κυκλοφορία του βρίσκεται σε κίνδυνο…

.

Δε ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα η στάση της νέας δημοτικής πλειοψηφίας, στο θέμα της καταδίκης των γνωστών γεγονότων με τον άγριο ξυλοδαρμό και το μαχαίρωμα 6 ανθρώπων, αυτή τη φορά αστυνομικών.

Ενώ δε πρόλαβε να τελειώσει το πολιτιστικό τριήμερο, ο δήμος κυκλοφόρησε πολυσέλιδο δελτίο τύπου, και καλώς έκανε. Ένα ψήφισμα δυο αράδες όμως, που ομόφωνα πήρε τελικά το δημοτικό συμβούλιο, δεν έχει καταφέρει να το στείλει για δημοσίευση. Μιλάμε για έτοιμο κείμενο, που αποτελεί απόφαση του κορυφαίου πολιτικού οργάνου του δήμου.

Με ανάρτηση του λοιπόν ο εξαιρετικός γιατρός και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος, επισημαίνει με το συνήθη διακριτικό του τρόπο, αυτή την… όχι ανεξήγητη ανεπάρκεια, και καλεί το δήμο να προβεί στην ανακοίνωση του ψηφίσματος.  


Ακολουθεί η ανάρτηση του Κώστα Ντάτση:

Konstantinos Ntatsis

Όταν υπάρχει διάθεση για σύνθεση των απόψεων και πραγματική συνεργασία για το καλό της πόλης μας, αυτό φαίνεται στην πράξη.

Το ξεκίνημα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου αυτό φανέρωσε. Ο Δήμαρχος, ύστερα από 2 ψηφίσματα που κατατέθηκαν για τα επεισόδια βίας στην πόλη μας, αφού πρώτος συνειδητοποίησε την σημαντικότητα της στιγμής, κατέθεσε δικό του ψήφισμα, στο οποίο έγιναν δεκτές παρατηρήσεις μας και ψηφίστηκε ομόφωνα. Η πόλη περιμένει όλοι μας να τιμήσουμε την συναπόφαση μας ανακοινώνοντάς την στους συνδημότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...