Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

H Δύναμη Πολιτών για τη διάρρηξη του Αυτοδιαχειριζόμενου Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου

H εικόνα είναι από τα εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου - Ιατρείου. Ανάμεσα στους παρόντες ο τότε δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος και ο τότε πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Γιώργος Πάνος





.Ανακοίνωση της Δύναμης Πολιτών

.Με μία κίνηση που θυμίζει περισσότερο ληστή, παρά Δήμο, άνθρωποι της δημοτικής αρχής Βούρου άλλαξαν με το έτσι θέλω την κλειδαριά του Κοινωνικού Ιατρείου. Σε ερωτήσεις ανθρώπων του ιατρείου για την αιτία που συνέβη αυτό, στελέχη της διοίκησης απάντησαν ότι το χώρο τον χρειάζεται ο Δήμος, αλλά και ότι δεν μπορεί ο Δήμος να διαθέτει χώρους σε συλλογικότητες που στέκονται κριτικά απέναντι στη δημοτική αρχή!!!

Η συγκεκριμένη κίνηση εκτός του ότι είναι αντιδημοκρατική και ενδεικτική του ήθους που πολιτεύεται η δημοτική αρχή Βούρου, είναι και παράνομη. Ο συγκεκριμένος χώρος έχει παραχωρηθεί στη συλλογικότητα του Κοινωνικού Ιατρείου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Ιωνίας με τις υπ.αριθ.202-2014 και υπ.αρ.2-2015 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.



Αν η σημερινή διοίκηση έχει διαφορετική άποψη για τη δράση και την προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου/Οδοντιατρείου της πόλης μας, είναι δικαίωμά της. Οφείλει όμως να φέρει την ανάκληση της παραχώρησης του συγκεκριμένου χώρου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι τότε ο χώρος θα είναι παραχωρημένος και θα χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...