Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Ο Χάρης Τομπούλογλου μας… καθησυχάζει για το 3ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό

Ο πλέον κατάλληλος για τη συγκεκριμένη περίπτωση άνθρωπος, απαντά και διαβεβαιώνει, για λογαριασμό της σιωπηλής μητρόπολης



.
"...τα τοπικά παπαγαλάκια θα απογοητευθούν και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα...
...αποδειχθεί για μια ακόμα φορά η κακοήθεια και θα διαψευστούν πάλι οι κατ'επάγγελμα συκοφάντες, οι άρρωστοι τοπικοί σεναριογράφοι.

...σε πείσμα των διαχρονικών εχθρών της Εκκλησίας μας και των τοπικών αρνητών της κοινωνικής προσφοράς..." 

Χάρης Τομπούλογλου 7-7-20



Κάποιοι που περίμενα να έχουν, έστω ως νέοι άνθρωποι και μόνο, κάποια ευθιξία, κάποια στοιχειώδη οξυδέρκεια, μια επαφή με τη πραγματικότητα, κάτι που να δείχνει πως αξίζει να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται, συνεχίζουν να εκφράζονται με επιθετικότητα, μέσω τρίτων, και τι τρίτων…

Προσπάθησα να δώσω χώρο και χρόνο, ώστε αν κάποιος… ήθελε να αναδιπλωθεί αξιοπρεπώς, να είχε τη δυνατότητα. Δεν έχει τόση σημασία αν ήθελε, ή αν δε μπορούσε. Σημασία έχει πως επέλεξε να προχωρήσει στο δρόμο που διάλεξε, με τους συνεργάτες που προφανώς του αξίζουν… Επόμενο είναι να εκτιμήσουμε και αξιολογήσουμε τις επιλογές του ανάλογα!

Ακολουθεί η ανάρτηση στο φέισμπουκ του Χάρη Τομπούλογλου, μαζί με τις φωτογραφίες που τη συνοδεύουν:





.

Λυπάμαι που τα τοπικά παπαγαλάκια θα απογοητευθούν και θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα...μόλις γίνει γνωστό το όνομα του δωρητή...με γραπτά στοιχεία!
Θα αποδειχθεί για μια ακόμα φορά η κακοήθεια και θα διαψευστούν πάλι οι κατ'επάγγελμα συκοφάντες, οι άρρωστοι τοπικοί σεναριογράφοι.
Ο Παιδικός Σταθμός στη Βόρεια Νέα Φιλαδέλφεια θα ανεγερθεί και στη συνέχεια θα συντηρείται επί 25 ολόκληρα χρόνια αποκλειστικά από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των παιδιών της πόλης μας και του Δήμου μας. Είναι έργο απαραίτητο και μεγαλόπνοο, που δεν θα επιβαρύνει ούτε κατ' ελάχιστο οικονομικά τους γονείς των 100 παιδιών που θα φιλοξενούνται, ούτε φυσικά τον Δήμο μας, σε πείσμα των διαχρονικών εχθρών της Εκκλησίας μας και των τοπικών αρνητών της κοινωνικής προσφοράς.
Έργο που θα ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και μόνον!
Υπομονή και ψυχραιμία λοιπόν όλοι εσείς,
που νομίζετε ότι "πιάσατε λαβράκι",
διότι ως γνωστόν "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος"...





Σημείωση Κρίσεις: Επειδή δεν έχουμε μάσκα να πέσει, ρίχνουμε ένα βίντεο που έπεσε στα χέρια μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...