Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Η Πόλη της καρδιάς μας: Για τη "ταμπακιέρα" δε μίλησε κανείς...

.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Για τη διαρροή και στοχοποίηση της υπαλλήλου του Δήμου

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μίας στοχοποίησης υπαλλήλου του Δήμου από αθλητικό siteσυγκεκριμένης κατεύθυνσης. Αδυνατούμε να φανταστούμε ότι η «διαρροή» αυτή  προέρχεται από τους κόλπους τις διοίκησης. Αδυνατούμε να φανταστούμε ότι η διοίκηση του Δήμου θα ακολουθούσε πρακτικές άλλων εποχών και σκοτεινών περιόδων. Αδυνατούμε να φανταστούμε ότι η διοίκηση δεν θα μπει ασπίδα μπροστά από κάθε εργαζόμενο. Οι εργαζόμενοι του Δήμου και η εργασία τους  πρέπει να προφυλάσσονται πρωτίστως από τη διοίκηση, ενάντια σε κάθε στοχοποίηση από οποιοδήποτε συμφέρον.
Παρατηρήσαμε επίσης, ότι για την «ταμπακιέρα» δε μίλησε κανείς. Αυτά που επεσήμανε η υπάλληλος, όσον αφορά το άλσος, έχουν βάση;Η Διοίκηση οφείλει να μας ενημερώσει για αυτά που «διέρρευσαν» στον τύπο. Είμαστε υπέρ του έργου του γηπέδου αλλά κάνουμε ξεκάθαρο ότι δε θα μπει ποτέ σε «ζυγαριά», το έργο ή η πόλη. Ειδικά σε ζητήματα που αφορούν το άλσος δεν θα γίνει καμία υποχώρηση. Το άλσος και ο χαρακτήρας της πόλης θα μείνουν ανέπαφα.  

Ανεξάρτητη ΔημοτικήΠαράταξη


Η Πόλη της Καρδιάς μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...