Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων στο δήμο ΝΦ-ΝΧ για δημοσιεύματα που στοχοποιούν υπάλληλο

.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ                                                                                                                               10/4/2020
ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Για άλλη μια φορά κυκλοφορούν στον τύπο επικίνδυνα δημοσιεύματα σε διάφορες οπαδικές ιστοσελίδες και μέσα με σκοπό τη στοχοποίηση υπαλλήλου του Δήμου μας. Τα δημοσιεύματα αυτά  αναφέρουν την ιδιότητα, ονοματεπώνυμο και τόπο διαμονής υπαλλήλου του δήμου και αποδεικνύουν κατάφορα το σκοπό τους να διασπείρουν τρομοκρατία και εκφοβισμό σε όποιον συνάδελφό μας εκτελεί τα υπηρεσιακά του καθήκοντα. Η συγκεκριμένη συνάδελφος, στην αναφορά της προς το Δήμαρχο, έκανε μνεία για αυθαιρεσίες της κατασκευαστικής εταιρίας που έχει αναλάβει την υπογειοποίηση, γεγονός που όφειλε να κάνει, εφ’ όσον το αντιλήφθηκε, ως προϊσταμένη  του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας.


Καταγγέλλουμε τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα οπαδικού χαρακτήρα και υψώνουμε δυναμικά ως Σωματείο Εργαζομένων «τείχος προστασίας» στη συνάδελφό μας που δέχεται αυτή την επικίνδυνη  και κατευθυνόμενη επίθεση απαντώντας, ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν τα καθήκοντά τους και όχι να υπηρετούν τα προσωπικά τους σχέδια. Οποιαδήποτε, λοιπόν, προσωπική αναφορά σε συνάδελφο αποτελεί επιτηδευμένη προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού απέναντι σε εργαζόμενους που εκτελούν τα εργασιακά τους καθήκοντα.

Καταγγέλλουμε τη διαρροή πληροφοριών υπηρεσιακών εγγράφων,  τα οποία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της εργασίας μας, όπως όλοι γνωρίζουμε και διευκολύνουν τις εσωτερικές διοικητικές διαδικασίες του δήμου μας. Η διαρροή αυτή εύλογα βαραίνει τη Διοίκηση του δήμου και υπονομεύει την ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών.

Καλούμε λοιπόν άμεσα το Δήμαρχο να τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο θέμα, να στηλιτεύσει τον διασυρμό της  συναδέλφου και να υπερασπιστεί την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και των διοικητικών διαδικασιών. Η δημοτική αρχή είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών προκειμένου οι υπάλληλοι να εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα με  όρους  ασφάλειας και  εύρυθμης λειτουργίας.     


                                         Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...