Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Ο δήμος ενημερώνει την εξαιτίας του γήπεδου Μελισσανίδη ταλαιπωρία των δημοτών που θέλουν να πάνε Ν. Ιωνία ή Αγ. Ανάργυρους

.
Στο κόσμο του ο δήμαρχος που περιοδεύει με το θίασο του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κι ανέτοιμη η πλειοψηφία, να προτείνουν λύσεις ή έστω να αντιμετωπίσουν με σχέδιο και με τη δημοτική συγκοινωνία, τις αναμενόμενες εδώ και μήνες αλλαγές, ασχολούνται με μεταξύ τους έριδες, για τη νομή της εξουσίας, αδιαφορώντας για τις ζωές των κατοίκων...

Σταδιακά οι κάτοικοι της πόλης μας, θα αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις στη ζωή και τη καθημερινότητα τους, της εισβολής στη πόλη των επιχειρηματικών συμφερόντων. Ξεκινούν τα έργα, της απαραίτητης για την έκδοση άδειας λειτουργίας του γήπεδου Μελισσανίδη, υπογειοποίησης. Πρέπει πλέον, είτε θελήσεις να πας με συγκοινωνία (γραμμή 421), είτε με άλλο μέσο, σε Νέα Ιωνία ή Αγ. Ανάργυρους, να φτάσεις με τα πόδια στην Ηρακλείου, ή να στριμωχτείς στα στενά που θα φρακάρουν με βιαστικούς οδηγούς, για να φτάσεις στο προορισμό σου. Μπορείς και με ταξί φυσικά, πληρώνοντας το αντίστοιχο κόστος.

Οι συνθήκες διαβίωσης και κυκλοφορίας στη πόλη, θα αλλάξουν αισθητά, καθώς αυτές οι αλλαγές, θα οδηγήσουν σε μποτιλιαρίσματα, καθυστερήσεις, εκνευρισμένους οδηγούς, αυξημένους ρίπους από καυσαέρια, σκόνη, θόρυβο, αλλά και ατυχήματα… Η ταλαιπωρία δε θα είναι προσωρινή, αφού το ίδιο σκηνικό θα υπάρχει και κατά τη λειτουργία του γηπέδου, όποτε έχει αγώνες, συναυλίες κλπ.



Η δημοτική πλειοψηφία, που χαζεύει και διευκολύνει τις εξελίξεις, καλό είναι αντί απλώς να ενημερώνει, να φροντίσει να πυκνώσει και να τροποποιήσει όσο χρειάζεται τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να πηγαινοέρχονται με αυτή, σε Ν. Ιωνία και Αγ. Ανάργυρους, χωρίς πρόσθετη ταλαιπωρία.


Ακολουθεί η ενημέρωση του δήμου:


Νέα Φιλαδέλφεια, 27/01/20
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του έργου: "Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου"
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και το επιβατικό κοινό της λεωφορειακής γραμμής 421, πως κατά την έναρξη των εργασιών καθώς και κατά τη διάρκεια του έργου θα γίνει τροποποίηση του δρομολογίου. Για την γραμμή τρόλεϊ 3 δεν απαιτείται τροποποίηση.
Η νέα διαδρομή της γραμμής 421 θα είναι η εξής:
Διαδρομή από αφετηρία
Από Αγ. Αναργύρων, Οδυσσέως, αριστερά Περισσού, δεξιά Αχαρνών, αριστερά Τσούντα, Σαρανταπόρου, Λασκαράτου, αριστερά Αγ. Λαύρας, δεξιά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.
Διαδρομή από τέρμα
Από Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, αριστερά Αγ. Λαύρας, δεξιά Λασκαράτου, Σαρανταπόρου, Τσούντα, δεξιά Αχαρνών, αριστερά Αγ. Αναργύρων, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.
                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...