Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Συζήτηση Κομμουνιστικού Σχεδίου για τις εκλογές, την Τετάρτη 12 Ιούνη στις 7μ.μ.


Η Πολιτική Κίνηση για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Σχέδιο διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση με θέμα: «Μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου και πριν τις επερχόμενες βουλευτικές», την Τετάρτη 12 Ιούνη στις 7μμ στην αίθουσα της Πανελλαδικής Ταξικής Κίνησης, Βερανζέρου 13, 5ος όροφος (Πλατεία Κάνιγγος).

Υπέρβαση της σημερινής κατάστασης στην κομμουνιστική και μαχόμενη Αριστερά για μια νικηφόρα αναμέτρηση με τη νέα επίθεση που προετοιμάζεται.


Ομιλητές: Πένη Γαλάνη, Κώστας Μάρκου.

3 σχόλια:

  1. «««Τ" αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι !!!"""" Γ. Σουρής μοναδικός επίκαιρος. * ,οι τέως και οι νυν !!!! Δήμαρχοι Κατάντια .... Κυριολεκτικά όμως. Το Πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας """" καλή λευτεριά ... Ποιος το περίμενε τόσο να μισούν την Φιλαδέλφεια.. Ήρθε Ο Βούρος με Κομπλεξ και κακία , σαδισμό και εκδίκηση. Τώρα έχουμε και τους γύφτους στον Δήμο και τον "Μελισσανιδη εφοπλιστή ψευτοκαπετάνιο. Γιατί τους""" καπεταναίους""" τους γνήσιους τους ξεχωρίζουμε""" ΜΠΡΆΒΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ. ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΗΝ.ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ.ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «««Τ" αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι !!!"""" Γ. Σουρής μοναδικός επίκαιρος. * ,οι τέως και οι νυν !!!! Δήμαρχοι Κατάντια .... Κυριολεκτικά όμως. Το Πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας """" καλή λευτεριά ... Ποιος το περίμενε τόσο να μισούν την Φιλαδέλφεια.. Ήρθε Ο Βούρος με Κομπλεξ και κακία , σαδισμό και εκδίκηση. Τώρα έχουμε και τους γύφτους στον Δήμο και τον "Μελισσανιδη εφοπλιστή ψευτοκαπετάνιο. Γιατί τους""" καπεταναίους""" τους γνήσιους τους ξεχωρίζουμε""" ΜΠΡΆΒΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ. ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΗΝ.ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ.ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «««Τ" αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι !!!"""" Γ. Σουρής μοναδικός επίκαιρος. * ,οι τέως και οι νυν !!!! Δήμαρχοι Κατάντια .... Κυριολεκτικά όμως. Το Πείραμα της Νέας Φιλαδέλφειας """" καλή λευτεριά ... Ποιος το περίμενε τόσο να μισούν την Φιλαδέλφεια.. Ήρθε Ο Βούρος με Κομπλεξ και κακία , σαδισμό και εκδίκηση. Τώρα έχουμε και τους γύφτους στον Δήμο και τον "Μελισσανιδη εφοπλιστή ψευτοκαπετάνιο. Γιατί τους""" καπεταναίους""" τους γνήσιους τους ξεχωρίζουμε""" ΜΠΡΆΒΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΕ. ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΤΗΝ.ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΈΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ.ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...