Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η αυθεντική ΟΝΝΕΔ Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, καλεί σε ψήφο κατά συνείδηση, και διαψεύδει ότι αποφάσισε να στηρίξει το Γ. Βούρο…


Συμβαίνει κάτι εντυπωσιακό, εκφυλιστικό κι εξευτελιστικό της πολιτικής. Η ηγεσία  του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, έχει αποδοθεί σε ένα αγώνα για να υποστηρίξει στο δήμο μας, την εκλογή στη θέση του δημάρχου, ενός υποτιθέμενου σοσιαλιστή, ο οποίος είναι και ο εκλεκτός των επιχειρηματικών συμφερόντων. Στο πλαίσιο αυτό, φοράει «σομπρέρο» στα τοπικά στελέχη, και όργανα του κόμματος και της νεολαίας του.

Κυκλοφορούν όπως αποδεικνύεται μαϊμουδένιες ανακοινώσεις υπέρ του Γ. Βούρου, αφού η πλειοψηφία των οργάνων που υποτίθεται αποφάσισαν σχετικά, δηλώνει άγνοια για το γεγονός και αντίθεση στο περιεχόμενο τους.


Οι σχέσεις διαπλοκής με το μεγάλο κεφάλαιο, και τις κορυφές των ηγεσιών των συστημικών κομμάτων, είναι γνωστές σε όλους. Είναι δικαιολογημένα αποκρουστικές και απωθητικές, κι ευθέως απαξιώνουν τη πολιτική και τους πολιτικούς, στα μάτια των απλών πολιτών, που στενάζουν κάτω από το βάρος των βάρβαρων αντιλαϊκών μνημονιακών πολιτικών, που τα κόμματα αυτά αποφασίζουν, κι αδίστακτα επί μια 10ετια εφαρμόζουν.

Είναι δεδομένοι πλέον οι συσχετισμοί στο δημοτικό συμβούλιο, ως προς τις παρατάξεις, τα πρόσωπα, τις απόψεις. Από τίποτα δε κινδυνεύουν το ιδιωτικό γήπεδο και οι οικονομικές επιδιώξεις των επιχειρηματικών συμφερόντων. Η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου, ενέκρινε την εκταμίευση των 20.000.000 ευρώ δημόσιου χρήματος. Ο νέος ή εκ νέου συνεργάτης τους, Π. Γρετζελιάς, πριν 25 χρόνια, σχεδίαζε να ρίξει εκατομμύρια τόνους τσιμέντου στο άλσος και να το μετατρέψει στη λεγόμενη τότε, Γρετζέιλαντ. Τον σταμάτησε το κίνημα των κατοίκων. Ο Δ. Μελισσανίδης θέλει να το κάνει Μόντε Κάρλο. Τα συστημικά κόμματα που υπάρχουν για να υπηρετούν τα συμφέροντα τους, δεν υπάρχει περίπτωση να τους εμποδίσουν, αφού αυτού του είδους την «ανάπτυξη» επιδιώκουν. Τι άλλο όμως έχουν στο μυαλό τους, και θέλουν οπωσδήποτε να έχουν τον εντελώς προσωπικό – υπάλληλο τους για δήμαρχο;

Επειδή λοιπόν κι εμείς πέσαμε θύματα της ανακοίνωσης της παραΟΝΝΕΔ, και τη δημοσιεύσαμε χωρίς να γνωρίζουμε ότι δεν απηχεί τις απόψεις της πλειοψηφίας της, αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα της στο φέισμπουκ, τη διάψευση από τον επικεφαλής και το Δ.Σ. της.






Η ΟΝΝΕΔ υπήρξε και παραμένει το ζωτικότερο κομμάτι της ΝΔ. Σε κάθε μάχη δήλωσε παρούσα και οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου δεν αποτέλεσαν εξαίρεση. Αν και στον 2ο γύρο των εκλογών δεν υπάρχει υποψηφιότητα που να υποστηρίζεται από την ΝΔ, καλούμε μαζικά τα στελέχη μας και όλους τους νέους της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Ευχή όλων μας, το αποτέλεσμα της κάλπης να αποβεί επωφελές για την πόλη μας.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΟΝΝΕΔ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...