Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Τη Δευτέρα 11-5-20 το δημοτικό συμβούλιο στο οποίο υποχρέωσαν 15 δημοτικοί σύμβουλοι τη πλειοψηφία

.
Μοναδικό θέμα της συνεδρίασης: Λήψη απόφασης επί της επιδίωξης της Δημοτικής Αρχής να παραδώσει στα κρυφά και με συνοπτικές διαδικασίες μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτη στο όνομα της  πανδημίας του κορωνοϊού.






Ακολουθεί η πρόσκληση στη τηλεσυνεδρίαση:


Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε  Συνεδρίαση Δ.Σ. (6η)

Μετά την υποβολή του αριθ. εισ. πρωτ. 8416/23-4-2020 αιτήματος των Δημ. Συμβούλων Ν.Σερετάκη, Δ.Ε.Γκούμα, Ι.Ζαχαριάδη, οποίο συνυπέγραψαν και οι Δημ. Σύμβουλοι κ.κ. Α.Βασιλόπουλος, Ε.Παπαλουκά, Ν.Ανανιάδης, Γ.Ανεμογιάννης, Κ.Ντάτσης, Ι.Καλαμπόκης, Δ.Εμμανουήλ, Χ.Τομπούλογλου, Κ.Τομπούλογλου, Π.Αθανασόπουλος, Σ.Αλεφραγκή, και Ι.Ουσταμπασίδης, ήτοι το 1/3 και πλέον του συνολικού αριθμού των μελών του Δ.Σ., σας καλούμε όπως συμμετάσχετε, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 παρ. 2 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»), όπως συμπληρώθηκαν από αυτές του άρθρου 10 παρ. 2 του Ν. 4674/20, το άρθρο 10 παρ. 1 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 τ. Α΄/11-3-2020) καθώς και την αριθ. 40 Εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. στα πλαίσια των ληφθέντων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού,  την 11η Μαΐου 2020, ημέρα  Δευτέρα και ώρες 7-11 μ.μ., σε διά τηλεδιάσκεψης (μέσω της εφαρμογής e-presence.gov.gr )  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κατωτέρω αναφερόμενο από τους αιτούντες μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Λήψη απόφασης επί της επιδίωξης της Δημοτικής Αρχής να παραδώσει στα κρυφά και με συνοπτικές διαδικασίες μέρος της καθαριότητας σε ιδιώτη στο όνομα της  πανδημίας του κορωνοϊού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...