Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ευχαριστήριο της ΚΕΔΝΦΝΧ με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου

.
Νέα Χαλκηδόνα, 26/02/20
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας ευχαριστεί όλους τους εθελοντές, δημότες και κατοίκους, που δραστηριοποιούνται με κάθε πρόσφορο τρόπο στις Κοινωνικές Δομές που υλοποιεί για την στήριξη των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας.
Με αφορμή την έναρξη της νέας περιόδου λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου ευχαριστεί επίσης θερμά και τους εθελοντές φαρμακοποιούς, τον κ. Αναστασίου Γιάννη και την κ. Βουτσινά Σίσσυ, οι οποίοι έχουν αναλάβει να στηρίξουν την υλοποίηση της Δομής. Επιπρόσθετα, ευχαριστεί για την δωρεά την κ. Βουτσινά Σίσσυ, η οποία προσέφερε έπιπλα φαρμακείου στην Κοινωφελή Επιχείρηση με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της Δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Τέλος, ευχαριστεί και την τοπική κοινωνία (κατοίκους, δημότες, φαρμακεία, τοπικούς συλλόγους, σωματεία, σχολικά ιδρύματα, κλπ) που συνεχίζουν με αμείωτη ευαισθησία να ενισχύουν το Κοινωνικό Φαρμακείο με φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό, από το 2016 έως και σήμερα.
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης
              Καραβίας Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...