Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο... δραστήριος δήμαρχος Γιάννης Βούρος, βρίσκεται στην Ελλάδα, συναντήθηκε με το προσωπικό του ΠΠΙΕΔ και τους παρουσίασε τα απόρρητα σχέδια της πλειοψηφίας του...

.
Είναι φανερό πως ο νέος δήμαρχος διακατέχεται από το άγχος, να δείχνει δραστήριος, χωρίς να είναι. Να δείχνει πως βρίσκεται στο δήμο και την Ελλάδα, για να μπορεί να λείπει και στο μέλλον. Να εμφανίζεται πως έχει σχέδιο, ενώ δεν έχει. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το δελτίο τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/09/19
Ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Κοπελούσο, συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 18/09 με τους εργαζόμενους του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (ΠΠΙΕΔ).

Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε από το προσωπικό για τα προγράμματα και τις δράσεις που πραγματοποιούνταν έως σήμερα, αναγνώρισε από την πλευρά του τόσο τις προσπάθειες, όσο και το έργο που έχει γίνει από τις προηγούμενες διοικήσεις του ιδρύματος, παρουσιάζοντας παράλληλα τον σχεδιασμό της νέας δημοτικής αρχής που θα έχει ως στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάδειξη των πρωτοβουλιών του ΠΠΙΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...