Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Να γιατί ήθελε ο Δ. Μελισσανίδης το δικό του άνθρωπο για δήμαρχο της πόλης

.

Το πρωτότυπο: 


«Είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιο οικόπεδο και να θέλουμε να πάμε αλλού; Πολλά γήπεδα στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να φτιαχτούν μέσα σε πάρκο σαν αυτό;»


Δημήτρης Μελισσανίδης: Μάρτης 2014 (το Μάη του ίδιου χρόνου είχαμε δημοτικές εκλογές που τις έχασε)



και το αντίγραφο: 


«Το άλσος πρέπει να γίνει ο κήπος του γηπέδου. Βλέπεις στο εξωτερικό να υπάρχουν χώροι που μπορούν να κάτσουν οι φίλαθλοι πριν ή μετά το γήπεδο».


Γιάννης Βούρος Μάης 2019 (3 μέρες πριν είχαμε δημοτικές εκλογές που τις κέρδισε ο Δ. Μελισσανίδης)



Προσωπικά δε περιμένω τίποτα καλό για τη πόλη, το άλσος και τους κατοίκους της, από την εκλογή του εκλεκτού των επιχειρηματικών συμφερόντων στη θέση του δήμαρχου. Ως καλός κάλφας θα επιχειρήσει να υλοποιήσει όλα τα θελήματα του αφεντικού. Μόλις τέλειωσαν οι εκλογές, ξεκίνησαν οι δηλώσεις, που δε γίνονταν πριν. Λογικό. Πρώτα να ψηφίσουν τα κορόιδα. Μετά θα αρχίσουμε να μιλάμε για τα τσιμέντα, και τις υλοτομήσεις που θα ακολουθήσουν στο άλσος. Φυσικά δε θα λέμε για τσιμέντα και υλοτομήσεις, αλλά για ανάπτυξη, για προσλήψεις ντόπιων, για αναβάθμιση του άλσους κλπ. Ότι κάναμε και με το ιδιωτικό γήπεδο, αλλά δε προσλάβαμε κανένα ντόπιο, ξυρίσαμε 6 στρέμματα άλσους, καταστρέφουμε το οδικό δίκτυο, μεγεθύνουμε το ήδη υπάρχον κυκλοφοριακό πρόβλημα, αλλοιώνουμε τη φυσιογνωμία της πόλης, δεν είδαν οι κάτοικοι κανένα καλό... 

Όλα για το κέρδος του ενός, και για τα ψίχουλα που θα μαζεύουν μερικοί ακόμη.

Όποιος θέλει να μάθει ή να θυμηθεί, τι εκμυστηρευόταν ο Δ. Μελισσανίδης και δημοσιοποιήθηκε από το Μάρτη του 2014, από τον Ανδρέα Δημάτο, μπορεί πατώντας εδώ. Για περισσότερα και πιο πρόσφατα εδώ.


Ο Ανδρέας Δημάτος τότε ήταν δημοσιογράφος, και από τη πρωτομαγιά του 2015 προσελήφθη υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ολόκληρη η δήλωση για το άλσος του νεοεκλεγέντος δήμαρχου Γ. Βούρου, έχει ως εξής:

Για το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας: «Ο Κένταυρος διαλύθηκε και το άλσος έχει εικόνα εγκατάλειψης. Θέλουμε να το κάνουμε ξανά πόλο έλξης και οικογενειακής αναψυχής. Ο δήμος έχει τις δυνατότητες να το συντηρήσει και να το αναβαθμίσει. Το άλσος πρέπει να γίνει ο κήπος του γηπέδου. Βλέπεις στο εξωτερικό να υπάρχουν χώροι που μπορούν να κάτσουν οι φίλαθλοι πριν ή μετά το γήπεδο. Το άλσος πρέπει να γίνει χώρος αναπνοής για τη Φιλαδέλφεια. Να ξαναγίνει ο κήπος του κάθε δημότη»


1 σχόλιο:

  1. Η γνωστή υπόθεση με τα κλεμμένα πυρομαχικά στη Λέρο μπορεί να βγάλει μεγάλο λαγό. Διότι, λέγεται, ότι εκτός από αποθήκη πυρομαχικών η μονάδα είχε και αποθήκη καυσίμων για τα πλοία του πολεμικού ναυτικού από την οποία, λέγεται ότι, λείπουν και κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες λίτρα πετρελαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...