Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

H Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας δεν έδωσε χρίσμα στο πρώτο γύρο, δίνει όμως στο δεύτερο, και σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών της εν αγνοία τους!!!

.

Λάβαμε από τη Τ.Ο. της Ν.Δ. δελτίο τύπου που δημοσιεύουμε παρακάτω, με το οποίο ενημερώνει πως στο δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών, στηρίζει, Γιάννη Βούρο. Αποτελεί παράδοξο πολιτικά γεγονός ότι η ίδια οργάνωση, αλλά και κεντρικά η Ν.Δ. είχε επιλέξει να μη δώσει χρίσμα στο δήμο μας, όπου μάλιστα υπήρχαν δυο υποψήφιοι οι οποίοι είναι στελέχη της!  Παράλληλα από το μέλος του Δ.Σ. της Χρήστο Τριανταφύλλου, καταγγέλλεται πως ουδέποτε ρωτήθηκαν ή έλαβαν γνώση τα μέλη του Δ.Σ. της Τ.Ο. για την έκδοση παρόμοιας ανακοίνωσης. Από τα παραπάνω γίνεται προφανές πως η επιστολή, εκφράζει τη βούληση του συντάκτη της, αλλά όχι απαραίτητα και τη βούληση των λοιπών στελεχών της. Καθιστά πιθανό δε, η έκδοση της να επιβλήθηκε από κάποιο κέντρο, έξω και μακριά από τη πόλη μας...



Ακολουθεί η ανακοίνωση της Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας:




ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας


Νέα Χαλκηδόνα,  29 Μαϊου 2019


                                                           Δελτίο τύπου

 Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών της 26ης Μαϊου 2019, υποψήφιοι Δήμαρχοι για το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι οι κ.κ. Γιάννης Βούρος και Άρης Βασιλόπουλος.

 Έχοντας υπόψη τις ιδέες και τις θέσεις που εκφράζει ο κ. Βασιλόπουλος, οι οποίες ταυτίζονται με τις θέσεις και τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η επιλογή του κ. Γιάννη Βούρου αποτελεί μονόδρομο για το καλό της πόλης και του Δήμου μας.




 Η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας





Ακολουθεί η ανάρτηση στο φέισμπουκ του μέλους του Δ.Σ. της Τ.Ο. της Ν.Δ. Χρήστου Τριανταφύλλου:



Χρήστος Τριανταφύλλου

ΠΕΡΙ «ΨΕΥΤΙΚΟΥ» ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ. Τ.Ο ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ενημερώνω ότι πότε δεν ρωτήθηκα ή συμμετείχα σε Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Οργάνωσης για τον ποιον θα στηρίξουμε την 2η Κυριακή στις Δημοτικές Εκλογές στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα.

Θα παρακαλούσα την Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (τουλάχιστον) και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης, πως πάρθηκε μια τέτοια απόφαση και πως με τόση άνεση «έβγαλαν» ένα δελτίο τύπου που δεν έχει περάσει «καν» από Διοικητικό Συμβούλιο και που δεν έχει γραφτεί «καν» στα πρακτικά του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους που έγγραψαν το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου, ποιος τους δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιηούν εν αγνοία μου το ονοματεπώνυμο μου αφού την επιστολή υπογράφει «η ΔΗΜ. ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο που ενημερωτικά συμμετέχω.

Ενημερωτικά για όσους δεν ξέρουν (και καλύτερα να μάθουν), για να βγει μία τέτοια ανακοίνωση – δελτίο τύπου από μία Οργάνωση – Σύλλογο θα πρέπει να συνεδριάσει και να αποφασίσει όλο το Διοικητικό Συμβούλιο. Κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Όποιος ήθελε θα μπορούσε να βγάλει μια προσωπική ανακοίνωση στήριξης και να μην χρησιμοποιεί «παλαιοκομματικές» μεθόδους.

Η απόφαση της ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συμβούλιο της, είχε αποφασίσει να μην ασχοληθεί με κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 στην πόλη μας. Συγκεκριμένα αποφάσισε ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημο χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας σε «κανέναν» υποψήφιο Δήμαρχο στην πόλη μας να ψηφίσουν όλα τα μέλη της κατά συνείδηση.

Επομένως η ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν με αντιπροσωπεύει.

Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από τον... ΑΒ στον ΒΓ με ορίζοντα το διάδοχο τους το 2023

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάληψη καθηκόντων της τρέχουσας δημοτικής πλειοψηφίας αλλά και το διορισμό στελεχών και εξωτερικών...